• intresse5

En ny co-working anläggning i Arenastaden!

I Januari 2022 öppnade Stayaround en ny coworking-anläggning mitt i Arenastaden i Stockholm. Anläggningen är ca 2500 m2 är och redo för nya hyresgäster omgående.


“Vi ser fram emot att öppna i Arenstaden då vi har många medlemmar som länge efterfrågat en hub där. Vi har redan efter en vecka hyrt ut de första rummen” - säger Andreas Broryd CEO för Stayaround


Målgruppen är små- och medelstora företag som uppskattar att dela kontor med andra och, som söker kostnadseffektiva men effektiva kontor men kanske framförallt efterfrågar flexibilitet för att snabbt kunna utöka kontoret.


Det finns flera olika kontorslösningar, allt ifrån flexibla kontorsplatser för några tusenlappar i månaden till egna kontorsrum och avdelningar med egen entré för de större företaget till konkurrenskraftiga priser.


“Vi vill vara ett alternativ för de företag som inte vill spendera för mycket pengar på sitt kontor, men där det finns ett tydlig sammanhang med andra intressanta företag. Det IKEA har varit för hemmet, med prisvärdhet och funktion vill vi vara för kontoret, säger Andreas.


Utöver själva kontorets och avtalets utformning som fokuserar på form och flexibilitet så är även stämningen på arbetsplatsen något som blir allt viktigare för företag och dess anställda. Då gemensamma ytor såsom lounge, spelrum och kök delas mellan många gäller det att skapa en kultur som omfamnar mångfald. Genom att välkomna alla typer av entreprenörer. branscher och företag skapar vi förutsättningar för intressanta möten som inte sällan skapar nya affärsmöjligheter.


“Jag känner mig alltid välkommen till kontoret, dels av Stayarounds egen personal, och även av de andra hyresgästerna. Det känns som att vi ingår i ett sammanhang och där möjligheten att knyta nya kontakter ges väldigt naturligt” Säger Josef Fallelsen, VD för Vaam, som idag är hyresgäst på anläggningen Tegelbacken.


Om Stayaround


Stayaround driver idag fyra coworking-anläggningar i Stockholm och erbjuder små till medelstora företag kostnadseffektiva och flexibla kontorslösningar i en spännande och värdeskapande miljö. Vi ger företag möjlighet att ta del av ett starkt community och ett stort nätverk i varierande branscher.


Ytterligare information:

Nathalie Sörqvist, COO

E-post Nathalie@stayaround.se

Tel. nr +46 (010) 641 00 60


Vill du hyra kontor i arenastaden?

E-post Linn@stayaround.se

Tel. nr 079-101 53 23

https://www.stayaround.se/solna


48 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

En kort intro till våra Coworking - anläggningar i Stockholm, för att du som intressent ska få en känsla av vad som passar dig och dina behov allra bäst. Vi fokuserar på att ge dig ett flexibelt, kost